Home
 Bestellen
 Contact
 Beauty Workshop
 Nieuws
 Basisvoeding
 Gezond ontbijt
 Pakketten
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sport en Voeding
 Herbalife24 Sport
 Uiterlijke verzorging
 Maaltijdplannen
 BMI Berekenen
 Shakerecepten
 Zakelijke Kans
 Bedrijf Herbalife
 
 
SPORT EN VOEDING
Voeding is een van de belangrijkste aspecten in de sport waar nog veel verbetering mogelijk is. Voeding heeft namelijk een grote invloed op de prestaties en de trainingsmogelijkheden. Er worden op allerlei gebieden onderzoeken gedaan ten behoeve van minieme vooruitgang terwijl er vaak door aanpassingen in de voeding veel meer te winnen valt.
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks.
Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.
 
Klik hier voor uitgebreide product informatie >>
 
Herbalife heeft diverse producten die sporters kunnen helpen.
Of u nu een gelegenheids-, amateur- of beroepssporter bent, uw lichaam heeft te maken met perioden van inspanning en herstel. Herbalife helpt ook sporters en actieve mensen om in hun behoefte aan extra brandstof en herstel te voorzien. De wetenschap die zich bezighoudt met sportvoeding is gecompliceerd en vaak ondoorzichtig, maar hij wordt begrijpelijk als men uitgaat van de vier basiscomponenten: brandstof innemen, brandstof bijvullen, herstel en renovatie.
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
De Formule 1 shake kan voor sporters uitkomst bieden voor zowel voor als na het sporten.
Voorbeelden van Herbalife sportvoeding zijn: Liftoff energiedrank, H3O Pro isotone drank, NRG, energietabletten, proteÔne repen, proteÔne poeder en Herbalifeline Omega 3.
 
Herbalife sports website, bekijk hier
 
Bent u er klaar voor om u beter te presteren? Bel of vul dit formulier in, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
 
Herbalife sponsor

Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld. Dit benadrukt Herbalifeís toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn onder andere;

 
- LA Galaxy USA voetbalteam (waar David Beckham voor speelt)
Herbalife is de officiŽle sponsor van het LA Galaxy Team. Herbalife is het officiŽle Voedingsbedrijf van het LA Galaxy Team.
Dr. Luigi Gratton is voedingsadviseur van het LA Galaxy Team. Herbalife is een officiŽle sponsor van LA Galaxy spelers Chris Klein, Donovan Ricketts en Omar Gonzalez
- Knack Randstad Roeselare BelgiŽ volleybalteam
- SBV Excelsior voetbalteam Nederland
- Valencia voetbalteam Spanje
- FC Barcelona voetbalteam Spanje

Herbalife is de officiŽle voedingssponsor van FC Barcelona. Herbalife is de officiŽle gewichtbeheersingssponsor van FC Barcelona. Herbalife gesponsorde atleet. Herbalife is de officiŽle voedingssponsor van Leo Messi. De Leo Messi Stichting en Herbalife werken samen aan het helpen van kinderen over de hele wereld.

- FC Schalke voetbalteam Duitsland
 
Herbalife en Vitesse

Herbalife heeft weer twee klinkende namen erbij voor wat betreft het sponsoren van spelers/topsporters met haar geweldige producten.

Vitesse en ADO Den Haag zullen vanaf september 2011 niet alleen Herbalife voeding gebruiken, maar ook zal Herbalife door hen bij allerlei gelegenheden naar voren worden gebracht. Eerder heeft Herbalife een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax een supplierovereenkomst gesloten.

Voetbalclub Vitesse en sportvoedingspecialist Herbalife hebben een supplierovereenkomst voor drie seizoenen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van Vitesse bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Dit om de sportprestaties verder te optimaliseren. De samenwerking past uitstekend bij de ambities van Vitesse. Vandaag vond de officiŽle ondertekening van het contract plaats in GelreDome, de thuisbasis van Vitesse.

Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, is verheugd met de samenwerking: ďIn het eerste gesprek met de directie van Vitesse zijn wij onder de indruk geraakt van de ambities van Vitesse. Ook Herbalife is een ambitieus bedrijf, dus de klik was er direct. Wij willen Vitesse graag ondersteunen hun ambities waar te maken door onze Herbalife voeding, coaching en verzorging beschikbaar te stellen en op die manier de Vitesse spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties.Ē

Volgens Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse, is Herbalife een geweldige partner om de sportieve doelstellingen van de club kracht bij te zetten: ďHerbalife is een prachtig merk met een internationale uitstraling en een belangrijke positie binnen de sport- en voetbalwereld. In samenspraak met onze technische en medische staf hebben zijn de producten van Herbalife getest en op basis daarvan geven we ze een belangrijke plek in de voedingsschemaís van onze selectie. Met deze driejarige samenwerking spreekt Herbalife haar vertrouwen uit in Vitesse.Ē

Gepersonaliseerd voedingsplan. Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Bron: www.vitesse.nl

 
Ajax en Herbalife hebben een Suppliersovereenkomst gesloten.
Net als Vitesse, Ado Den Haag heeft Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben maandag een Suppliersovereenkomst gesloten. Daarmee treedt Ajax ook in de voetsporen van FC Barcelona. De winnaar van de Champions League heeft ook een samenwerking met Herbalife. Daarnaast is Lionel Messi een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Senior Director Stephen van der Ven legt uit waarom Herbalife voor Ajax heeft gekozen.
Het is een bewuste keuze van Herbalife om een driejarige samenwerking met Ajax aan te gaan. De sportvoedingsspecialist doet al 31 jaar aan netwerkmarketing. In plaats van het inzetten van massamedia kiest Herbalife voor samenwerkingen met sterke merken, waardoor ze hun filosofie optimaal kunnen uitdragen. ,,Wij werken graag samen met andere A-merken en partners en zijn dan ook trots op dit nationale suppliership van AjaxĒ, zegt Van der Ven.

Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. ,,Noemenswaardig is ook dat we al onze producten altijd uitgebreid op doping laten testen bij het dopinginstituut in Keulen. Daardoor hebben sporters de garantie dat het allemaal veilig is.Ē Het verklaart waarom FC Barcelona veel vertrouwen in de producten van Herbalife heeft. ,,Dat een wereldspeler als Messi in het bijzonder dat ook uitdraagt, is natuurlijk het summum. We hopen dan ook dat spelers van Ajax ons merk op die manier gaan uitdragen.Ē Herbalife is in aanloop naar het Suppliership van Ajax gedegen te werk gegaan. De sportvoedingsspecialist heeft de afgelopen twee seizoen Excelsior ondersteund. ,,We zijn in Nederland bewust eerst een samenwerking met een kleine, ambitieuze club aangegaan. Op die manier zijn we uiteindelijk bij Ajax terechtgekomen. Ook bij Excelsior waren de spelers erg enthousiast over de positieve werking van Herbalife.Ē

Van der Ven had maandag kort na de ondertekening ook nog een (wereld)primeur. De Senior Director van Herbalife kreeg het nieuwe Ajax-shirt - met drie sterren - uit handen van Ajaxí commercieel directeur Henri van der Aat. Een noviteit, want pas vanaf dinsdag is het nieuwe shirt officieel verkrijgbaar. ,,Dit shirt krijgt een ereplaats in de ontvangstruimte van een van onze distributeurs. Wereldwijd heeft Herbalife een netwerk van 2,2 miljoen distributeurs in meer dan 80 landen."

 
Herbalife en HV Kras/Volendam
 

Datum: 02-09-2011 Herbalife nu ook officiele supplier van HV KRAS/Volendam. Sportvoedingsspecialist staat handbalvereniging bij met voedingsadvies en -coachingHandbalvereniging Kras / Volendam en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben een suppliersovereenkomst voor ťťn seizoen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van haar producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van HV Kras / Volendam bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Doelstelling is het verder optimaliseren van de sportprestaties van het team. Handbalvereniging Kras / Volendam is de laatste jaren heer en meester in de vaderlandse competitie

Top
 
 
 

© 2011 - 2013 Copyright Herbalinya  |  Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer  | Privacy