Home
 Bestellen
 Contact
 Beauty Workshop
 Nieuws
 Basisvoeding
 Gezond ontbijt
 Pakketten
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sport en Voeding
 Herbalife24 Sport
 Uiterlijke verzorging
 Maaltijdplannen
 BMI Berekenen
 Shakerecepten
 Zakelijke Kans
 Bedrijf Herbalife
 
 
AFSLANKEN
Hoe kan Herbalife u helpen? Welke doelen heeft u? Wilt u u afslanken? Of meer energie willen hebben?
Het is belangrijk dat uw doelen haalbaar zijn.
 
 
Kost afvallen u meer moeite omdat uw lichaam of geest niet (altijd) meewerkt?
Herbalife heeft een oplossing! Herbalife heeft verschillende producten die u kunnen helpen gewicht te verliezen.
Vraag ons om een persoonlijk afgestemd afslankadvies.
 
Volg ons eenvoudige 5 maaltijdenplan om u te helpen uw doel te bereiken.
 

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

 
Vijf maaltijden kunnen beter zijn dan drie
 
Normaal gesproken krijgen we om de drie à vier uur honger. Enkele kleinere maaltijden verdeeld over de dag kunnen dus beter zijn dan het gedateerde idee dat u drie keer per dag een maaltijd moet nuttigen.

Vaker eten kan helpen te voorkomen dat u teveel eet tijdens de maaltijden en kan ervoor zorgen dat u de hele dag een stabiel energiek gevoel heeft. Het is belangrijk uw maaltijden tussendoor aan te vullen met evenwichtige tussendoortjes, zoals fruit, noten en zaden,
geroosterde sojabonen, een proteïnereep of Gourmet tomatensoep.

 

Herbalife® Formula 1 Shake

Formula 1 Een evenwichtige keuze
Het is belangrijk om iedere dag evenwichtige, voedzame maaltijden te eten. Als een druk leven dit moeilijk maakt, dan is het eten van een Formula 1 shake een goede manier om u te helpen de dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen, waaronder proteïnen die helpen bij het opbouwen van magere spiermassa.

Een Formula 1 shake bevat een vergelijkbare hoeveelheid…
- Calcium als in 2 potten yoghurt
- Vitamine C als in 1 satsuma
- Vitamine E als in 1 eetlepel zonnebloemolie
- Vitamine A als in 100 g cheddarkaas
- Kalium als in 1 banaan
- Proteïne als in 1 gebakken kabeljauwfilet
- Magnesium als in 100 g verse spinazie
- Niacine als in 1 portie geroosterd lamsvlees (90 g)

Evenwichtige Maaltijd Formule 1. Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, dan is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als Formula 1 helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnen krijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Kies uit de smaken: Vanille, Chocolade, Cappuccino, Tropische vruchten, Aardbeien en Cookies and Cream.
 
Meng 2 eetlepels Herbalife Formula 1 poeder (26 gram) met 250 ml drank.
 
Voor afslanken en gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke Herbalife Fomula 1 shake en eet één voedzame maaltijd.

• Voor uitgebalanceerde voeding als onderhoud: Vervang één maaltijd per dag (liefst ontbijt) door een Herbalife Formula 1 shake en eet twee voedzame maaltijden.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)


Herbalife Formula 1 Shake Vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalife’s meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden. Gebruik: Voor een sojavrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml halfvolle koemelk. Voor een lactosevrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml sojamelk.

Herbalife Formula 1 express maaltijdvervangende reep Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Dit kan lastig zijn als makkelijke en smakelijke opties niet tot de mogelijkheden behoren. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Shake of Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep helpt u uw calorie-inname te controleren en zo uw gewicht te beheersen. Ze zorgen ook voor voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen. Gebruik: geniet dagelijks van een Evenwichtige Maaltijdreep als evenwichtige maaltijd optie.

Herbalife Formula 2 multivitamine complex Multivitaminen supplement. Formula 2 Multi vitaminen, uw dagelijkse Multi vitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem. Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden. Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Gebruik: Driemaal daags één tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix. 90 tabletten.

Herbalife Vezel en Kruiden
Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen Venkelzaadpoeder
Hoe kan het u helpen? Het eten van uitgebalanceerde voeding met veel volkoren producten kan u helpen de dagelijkse vezelhoeveelheden binnen te krijgen. Als u moeite heeft om genoeg vezels te eten, neem dan een vezelsupplement om zo te helpen de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels te bereiken. Gebruik: Neem twee tabletten bij iedere maaltijd, driemaal per dag.

Aanvullende afslankproducten: verbeter uw resultaten

Herbalife Thermojetics Kruidendrank - Als u een drukke of actieve levensstijl leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blijven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen. Gebruik: meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Verkrijgbaar in vier smaken – smaakt heerlijk en biedt u verschillende keuzes. Original 100g en 50g, Framboos, Perzik en Citroen 50g.

Herbalife Cell-u-Loss Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet zou u alle vitaminen en mineralen moeten verschaffen die u nodig heeft. Rijk aan Vitamine C, dat bijdraagt aan het normale energie-opwekkende metabolisme. Als u moeite heeft genoeg ijzer of calcium binnen te krijgen, dan biedt Cell-U-Loss een goede bron voor beide. Gebruik: neem driemaal per dag tijdens de maaltijden één tablet.

Als uw Herbalife coach, ben ik er om u te helpen met het behalen van uw doelen in gewichtsbeheersing, door u tips te geven over goede voeding, begeleiding in uw persoonlijke gewichtsbeheersingsprogramma en het bieden van ondersteuning.
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Meer informatie?
 
Bent u er klaar voor om u beter te voelen? Er beter uit te zien en om te genieten van een goed gevoel door een evenwichtig voedingsprogramma? Bel of vul dit formulier in en klik op verzenden, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
 
Top
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
 
 

© 2011 - 2013 Copyright Herbalinya  |  Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer  | Privacy