Home
 Bestellen
 Contact
 Beauty Workshop
 Nieuws
 Basisvoeding
 Gezond ontbijt
 Pakketten
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sport en Voeding
 Herbalife24 Sport
 Uiterlijke verzorging
 Maaltijdplannen
 BMI Berekenen
 Shakerecepten
 Zakelijke Kans
 Bedrijf Herbalife
 
 
BEDRIJF HERBALIFE
Herbalife International werd opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl.
 
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiële succes een goede beloning!
 
Herbalife's Internationale Adviesraad voor Voeding is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

Ondersteuning waar u op kunt rekenen
Het team bestaat uit meer dan 2,200,000 onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in meer dan 80 landen Herbalife producten verkopen.

Met een netto verkoop van $ 2.7 miljard. In de EMEA regio is Herbalife actief in 42 landen. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Uxbridge (London). In Utrecht is ons Service Center ter ondersteuning van de Nederlandse & Belgische markt gevestigd.

Een team van circa 20 medewerkers draagt zorg voor Distributor Services, Sales & Marketing en Warehouse activiteiten.

Herbalife is in Nederland (en in de meeste andere landen) lid van de Vereniging voor Directe Verkoop (Direct Sales Association). Alle bedrijven die lid zijn dienen zich te houden aan de Gedragscode. Bovendien legt Herbalife zelf ook nog bepaalde regels op aan haar distributeurs in de vorm van eigen gedragsregels en ethische grondbeginselen, die veel verder gaan dan de wettelijke normen. In veel landen is Herbalife lid van de vereniging voor directe verkoop (DSA), de ethische richtlijnen van de DSA worden door Herbalife gerespecteerd en er wordt meegewerkt aan het tot stand komen van normen voor de hele branche.

Herbalife helpt niet alleen consumenten om hun doelen te bereiken op gebied van gewichtsbeheersing, welzijn en een gezonde levensstijl.

Herbalife en Sponsorschappen. Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld. Dit benadrukt Herbalife’s toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn Inter Milan en LA Galaxy, waar David Beckham voor speelt. In Nederland Ajax, Ado Den Haag en Vitesse. Naast clubs, sponsort Herbalife ook sportevenementen van over de hele wereld. Deze evenementen zijn o.a. de LA Women’s Tennis Championships in de U.S., en de jaarlijkse Moscow Marathon in Rusland.

Herbalife Distributeurs zijn ook sterk betrokken bij sportpromotie en sponsoring. Zij streven er dan ook naar om u te informeren over de voordelen van een evenwichtige levenswijze en u te laten zien hoe Herbalife u kan helpen.

De Distributeurs van Herbalife kunnen vaak worden gevonden op verschillende grote nationale en internationale evenementen, waar u advies en ondersteuning krijgt voor het bereiken van uw fitnessdoelen. Distributeurs verkopen ook Herbalife producten en supplementen.

De Herbalife Family Foundation is opgericht om kansarme kinderen te helpen. Die hulp wordt gegeven via verschillende organisaties zoals D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education), Children’s Medical Research Inc, Save The Children Kosovo Emergency Fund en nog veel meer organisaties, zoals in Nederland in Villa Pardoes. Een stichting om trots op te zijn!

U bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:

• uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
• de zakelijke mogelijkheid

Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen.

 
Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn.
 
Top
 
 
 

© 2011 - 2013 Copyright Herbalinya  |  Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer  | Privacy