Home
 Bestellen
 Contact
 Beauty Workshop
 Nieuws
 Basisvoeding
 Gezond ontbijt
 Pakketten
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sport en Voeding
 Herbalife24 Sport
 Uiterlijke verzorging
 Maaltijdplannen
 BMI Berekenen
 Shakerecepten
 Zakelijke Kans
 Bedrijf Herbalife
 
 
UITERLIJKE VERZORGING - SKIN ACTIVATOR
 
De Herbalife’s Skin Activator™ lijn bevat vier producten voor een jonger uitziende huid.
 
 

Skin Activator® is een ingenieuze en tijdvertragende huidverzorgingslijn, samengesteld met het geavanceerde glucosamine-complex. Dit complex stimuleert de huid te verjongen door het te helpen de natuurlijke collageenproductie te verhogen. De Skin Activator®-lijn heeft 4 producten die u helpen die gebieden aan te pakken die gevoelig zijn voor huidveroudering.

Belangrijkste voordelen
- De Skin Activator®-huidverzorgingslijn helpt bij het:
- Reduceren van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
- Voeden van de huid om die te helpen er gladder, strakker en steviger uit te zien
- Verbeteren van de helderheid en het stralen van uw huid
- Verbeteren van het vochtgehalte van de huid en ondersteunen van diens natuurlijke structuur en balans
- Enkele producten bevatten SPF15 en beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen
- Glucosamine hydrateert en scrubt de huid op natuurlijke wijze en is geschikt voor alle huidtypen
- De glucosamine in Skin Activator is afkomstig van zeewier en niet van schaaldieren, waar veel mensen allergisch voor zijn.

 Bestellen (Prijs op aanvraag)

HOE KAN HET U HELPEN?
Naarmate we ouder worden, vertraagt de natuurlijke celactiviteit, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Opgebouwde schade door de zon, vervuiling en onze levensstijl dragen in zeer hoge mate bij aan deze ongewenste effecten. Al vanaf ons 25e levensjaar wordt de productie van collageen, een huideigen proteïne, minder en verliest de huid geleidelijk aan vocht en proteïne, wat resulteert in verslapping en dofheid.

De ogen, de mond, het gezicht, de nek, het decolleté en de borst zijn veel gevoeliger voor huidveroudering dan andere delen van het lichaam, aangezien ze dagelijks blootgesteld worden aan zonnestralen, vervuiling en onze levensstijl. Het gebruik van producten speciaal ontwikkeld voor deze gebieden kan helpen bij het verbeteren van het vochtgehalte en het ondersteunen van de natuurlijke structuur en balans van de huid.

GEBRUIK
Skin Activator® is geschikt voor de meeste huidtypen en kan gebruikt worden door zowel vrouwen als mannen. Zie de afzonderlijke producten voor de gebruiksinstructies.

BEPROEFDE RESULTATEN
Resultaten van testen met het glucosaminecomplex laten het volgende zien:
• 57% verbetering in het reduceren van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels*
• 55% vermindering van de rimpeldiepte*
• 51% verbetering van het vochtgehalte van de huid*
• 45% verbetering van de helderheid en het stralen van de huid*
• 40% toename van de gladheid van de huid**
• 23% toename van de stevigheid van de huid**
Resultaten van testen uitgevoerd op het actieve glucosaminecomplex.
* Na slechts 3 maanden regelmatig gebruik
** Na slechts 4 weken regelmatig gebruik


Skin Activator™ U zult het verschil binnen enkele weken merken! Geschikt voor mannen en vrouwen.

Herbalife Skin Activator™ Dag Crème SPF 15 Skin Activator™ Day Lotion is een lichte, vochtinbrengende lotion die het essentiële, tijdvertragende glucosaminecomplex bevat. Deze formule, verrijkt met zonbeschermingsfactor 15, helpt te beschermen tegen tekenen van voortijdige huidveroudering. Lichte, vochtinbrengende lotion die snel wordt opgenomen. De huid voelt direct gehydrateerd. Helpt te beschermen tegen de schadelijke effecten van UVA & UVB. Iedere ochtend na het reinigen en tonen de lotion zachtjes in uw huid masseren. 50ml

Herbalife Skin Activator™ Nacht Crème Deze luxe en zeer rijke nachtcrème bevat het essentiële, tijdvertragende glucosaminecomplex. Helpt de huid te verjongen terwijl u slaapt – gedurende deze periode is de huidvernieuwing het meest actief. Ondersteunt de collageenproductie en hydrateert en voedt de huid. Iedere avond na het reinigen en tonen de crème zachtjes in uw huid masseren. 50ml

Herbalife Skin Activator™ Decolleté Crème Deze luxe en hydraterende crème bevat het essentiële, tijdvertragende glucosaminecomplex. Niet-vette, vochtinbrengende en revitaliserende crème. Helpt bij het minimaliseren van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels op het gevoelige gebied. Iedere ochtend en avond na het reinigen en tonen de crème zachtjes over de huid verdelen van het decolleté/de borst tot aan de nek. 50ml

Herbalife Skin Activator™Lipverfijner SPF 15 Deze verzachtende lipcrème bevat het essentiële, tijdvertragende glucosaminecomplex en zonbeschermingsfactor 15 om uw huid te beschermen en verzorgen. Voor dagelijks gebruik. Houdt de lippen zacht, gehydrateerd en beschermd.  Lippen voelen gladder aan en zien er voller uit. Bevat zonbeschermingsfactor 15 om te helpen beschermen tegen tekenen van voortijdige huidveroudering. Gebruik door het zachtjes deppend op uw lippen aan te brengen. 15ml

  Bestellen (Prijs op aanvraag)

Herbalife biedt verscheidene producten om uw huid, haar en lichaam te verwennen. Maak uw keuze:
- Skin Activator™ voor de oudere huid
- Nourifusion voor een jongere huid
- Radiant C om de huid te verfrissen
- Aloë Vera voor uw haar en lichaam
- Body Care schoonheidsbehandeling
- Herbalife geuren voor hem en haar
 
Meer informatie?
 
Bent u er klaar voor om u beter te voelen? Er beter uit te zien en om te genieten van een goed gevoel door een evenwichtig voedingsprogramma? Bel of vul dit formulier in en klik op verzenden, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
 
Top
 
 
 

© 2011 - 2013  Copyright Herbalinya  |  Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer  | Privacy