Home
 Bestellen
 Contact
 Beauty Workshop
 Nieuws
 Basisvoeding
 Gezond ontbijt
 Pakketten
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sport en Voeding
 Herbalife24 Sport
 Uiterlijke verzorging
 Maaltijdplannen
 BMI Berekenen
 Shakerecepten
 Zakelijke Kans
 Bedrijf Herbalife
 
 
AANKOMEN
Verantwoord gewicht, spiermassa aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afvallen. Met gebruik van de Herbalife producten is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten.

Welke Herbalife producten heeft u nodig om gewicht aan te komen ?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u per dag twee Formule 1 voedingsshakes als tussendoortje 's ochtend en 'smiddags, welke verkrijgbaar is in zes smaken, en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet.

Naast deze shake dient u ter aanvulling vezels en kruidentabletten te nemen en naast de maaltijden kunt u bijv. NRG-tabletten als extra aanvulling nemen. Ter extra lekkere ondersteuning kunt u de proteďne repen nemen.

 
Zie hier meer informatie over het aankomen maaltijdplan >>>
 
 
 Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Meer informatie?
 
Bent u er klaar voor om u beter te voelen? Er beter uit te zien en om te genieten van een goed gevoel door een evenwichtig voedingsprogramma? Bel of vul dit formulier in en klik op verzenden, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
 
Top
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
 
 

© 2011 - 2013 Copyright Herbalinya  |  Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer  | Privacy